Vetítettképes előadás és beszélgetés
szeptember 10-én, kedden, 18.00-kor
  az Óhegy Klubházban.

Kortárs és a luxusipar

Az őszi évad első, szeptemberi klubestjén azt járjuk körül, hogy a luxusmárkák hogyan és miért keresik a művészbrandek együttműködését, és milyen alapelvek mentén jönnek létre ezek a szinergiák?

  • Vajon luxuscikk-e a kortárs műtárgy?
  • Mi ennek a státusza itthon és külföldön?
  • Milyen együttműködések léteznek a nemzetközi luxusmárkák és kortárs sztárművészek között?
  • Az üzleti és művészbrandek hogy erősíthetik egymást, és melyek e kapcsolódások fő szabályai?
  • Vannak-e már itthon jó- és rossz gyakorlatok, mi várható ezen a téren a jövőben, és miért?
  • Hogyan tervezze meg egy brand a művészeti stratégiáját? Hogy lehet ebből versenyelőny?

Ezeket a kérdéseket boncolgatjuk, megkutatva a sztárok titkait, és ezáltal minden bizonnyal eljutunk közösen a kortárs művészet mélyebb megértéséhez – ami klubunk általános és legfontosabb célja.

Ha nem voltál jelen a korábbi alkalmakon, semmi gond! – az este úgy lesz felépítve, hogy akár egy teljesen laikus is új felismerésekkel és a megértés élményével térhessen haza. Tarts velünk! Ha eljössz, a beszélgetés végére minden bizonnyal jobban fogod érteni az art world, a kortárs világ rejtett mintázatokkal és protokollokkal működő ökoszisztémáját.

Jelentkezés: a rendezvény előtt, időben kiküldött ÓHEGY hírlevél linkjén, vagy az Egyesület Facebook-oldalának rendezvényünkhöz kapcsolódó posztján keresztül.

A rendezvény elején-végén piknikbüfé, és a jelenlevők között kisorsolunk egy nem csak szép és jó, de értékes Kortárs Műgyűjtés könyvet is. Szeretettel várunk! Üdvözlettel:

Gajzágó György, klubvezető (Kortárs Műgyűjtő Akadémia) - art@artcenter.hu