előadás sorozat első témája:
Tavaszi méregtelenítés a természet forrásaival.
Gyógynövények és terápiák,

április 19-én, pénteken 16:30 órakor.

Előadó:
Dr. Fülöp László
neurológus, természetgyógyász. 

„Válaszd az egészséget!”

Habdák Gabriella vagyok a Jólvagyok.hu közösség alapítója, az egészséges életmódhoz kapcsolódó programok szervezője és vezetője. Ez egy civil kezdeményezés, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségmegőrzés fontosságára és ösztönözze az embereket egy tudatosabb szemlélet kialakítására.

A tudatos életmód nem csupán egy divatos kifejezés, hanem egy életfilozófia, amelynek célja az egészség, a boldogság és a teljesítőképesség növelése

Napjainkban az egészségünk védelme egyre fontosabbá válik, miközben az egészségügyi előadások szerepe is egyre népszerűbb és keresett. Ebben a szellemben indult útjára civil kezdeményezésképpen egészségügyi fejlesztő programunk, „Válaszd az egészséget!” címmel, mely nem csupán egy közös fejlődés, tanulás, hanem azoknak a közössége is egyben, akik ilyen szellemben szeretnének épülni, fejlődni, együtt gondolkozni.

Célunk, hogy előadásainkon információt nyújtsunk az érdeklődőknek az egészséges életmóddal, a megelőzéssel, egészségfejlesztéssel kapcsolatban. Programunk során orvos, belgyógyász, kardiológus, endokrinológus, természetgyógyász, dietetikus osztja meg tanácsait. tapasztalatait. Találkozóink havonta egy alkalommal tematikus témakörök szerint zajlanak, ilyenkor lehetőség van egyedi kérdések megvitatására és egyéni konzultációra is.

Többek között betekintést nyújtunk a dietetika (táplálkozástudomány), a fitoterápia (gyógynövényismeret) világába. Bemutatjuk, hogyan lehet megelőzni a krónikus betegségeket és fenntartani az egészséges életminőséget, miként lehet egyensúlyba hozni az étrendet, illetve a test és az elme optimális működését. 

A gyógynövények gyógyító hatása ismét egyre nagyobb figyelmet kap az egészségmegőrzés terén. Megismerhetjük a természetes gyógymódokat és a fitoterápia előnyeit, valamint a legújabb tudományos kutatások eredményeit.

A programot azoknak ajánlom, akik elérkezettnek látják az időt, hogy elsajátítsák és beépítsék mindennapjaikba az egészséget támogató táplálkozást, életmódváltást.

Főbb témáink: szív-és érrendszeri problémák, koleszterinszint növekedés, magas vérnyomás, sport-táplálkozás, testsúlyoptimalizálás, emésztőrendszeri rendellenességek, bélflóraegyensúly fenntartása, gasztroenterológiai kérdések, mentálhigiénés tanácsadás, speciális esetek és megoldások, terápiák, mozgásszervi panaszok és még számos érdekes terület az egészségmegőrzéssel kapcsolatban.

Az Óhegy klubházban induló előadássorozat első alkalmával Dr. Fülöp László professzor másfél órás ismertetőjén vehetnek részt, április 19-én, pénteken 16:30 órakor. Témája a tavaszi méregtelenítés a természet forrásaival. Az előadáson a részvétel ingyenes, de regisztrációját kérjük az alábbi elérhetőségünkön.

Várom szeretettel a "Válaszd az egészséget!" Induljunk el közösen az egészség és a tudatosság útján!

Habdák Gabriella
egészségmentor | habdakgabi@gmail.com | Jólvagyok.hu facebook csoport