Húsvéti Kincskereső!

Kincsek fotóinak beküldése: 
április 10. szerda estig

After Easter MorzsaParty 
az Óhegy Klubházban
  április 14-én, vasárnap 16:00 órakor.

Hegyvidékünkön kincs van bőven. Hamarosan elérkezik hozzánk a Húsvét és ennek apropójából egy izgalmas meglepetéssel készültünk gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt! Négy helyszínen, kis táblán, színezett tojásképet rejtetünk el, melyek a kincskeresés célpontjai. Ezek:
1. KŐTARAJ (47.5450769N, 19.0153658E) 
2. "CSALÁD" SZOBOR (Bécsi út - Gyenes utca sarok) 
3. VOLT CSÚCSHEGYI MENEDÉKHÁZ (Menedékház utca vége.) 
4. LILIOMOS TÓ, (Bécsi út - Laborc utca, 160-as buszmegálló) 

Ha felkerested e célpontokat, és ott megtaláltad a tojást, akkor az alábbi kincskereső lapon lévő tojást olyan mintájúra és színűre színezd, amilyent a helyszínen találtál! A helyszínen, a tojás mellett rövid leírás is olvasható a környéken megtekinthető további érdekességekről, természeti és történelmi értékeinkről, kincsekről is. Ha kedved van még játszani és kirándulni, keresd fel ezeket is, és készíts róluk fényképet! Ha mindez megtörtént, küld el a kiszínezett kincskereső lapról készült fotódat és ha más helyszínt is felkerestél, az ott készült fényképet az alábbi e-mail címünkre, legkésőbb április 10. szerda estig. 
Április 14-én, vasárnap 16:00 órakor várunk az After Easter MorzsaPartyra az Óhegy Klubházban! Mindenki, aki helyesen színezett kincskereső lapot küldött be az egyesulet@ohegy.hu e-mail-en, az egy Kinder Csokitojást kap jutalmul. Az a három kincskereső, aki az általunk ajánlottak közül a legtöbb helyszínt bejárta, és azt egy ott készült képpel e-mailban igazolja, az különdíjban részesül. 
A kincskereső lapot, az élményeidet, és húsvéti morzsákat hozd magaddal a MorzsaPartyra! 
Szeretettel várunk! 
Az alábbi táblázatra kattintva, a „Húsvéti Kincskereső” lap megjelenik, kinyomtatható.