Vetítettképes előadás és beszélgetés 
április 9-én, kedden, 18.00-kor
az Óhegy Klubházban 

Kortárs világsztárok: ki, hogyan, miért?

Az áprilisi klubesten a kortárs művészet nagyjait veszem górcső alá: miként lettek híresek, milyen koncepciókkal és háttérrel dolgoznak? Hogy építik a portfóliójukat, és milyen módon tartják fenn a brand hírnevét a globális zajban?

Damien Hirst, Ai Weiwei, Jeff Koons, Yayoi Kusama vagy Maurizio Cattelan neve sokak számára ismerősen csenghet, de ritkán adódik alkalom arra, hogy bővebb áttekintést kapjunk a munkásságukról.

Mi a hírnév kulcsa, és vajon mi az ára? Mi alakítja az ismertségüket, milyen stratégiát lehet felfedezni a megjelenéseikben? Mitől számít valaki professzionális művésznek, és milyen igénypontok kellenek a szakmai és műpiaci megítélésükhöz?

Ezeket a kérdéseket boncolgatjuk, megkutatva a sztárok titkait, és ezáltal minden bizonnyal eljutunk közösen a kortárs művészet mélyebb megértéséhez – ami klubunk általános és legfontosabb célja.

Ha nem voltál jelen a korábbi alkalmakon, semmi gond! – az este úgy lesz felépítve, hogy akár egy teljesen laikus is új felismerésekkel és a megértés élményével térhessen haza. Tarts velünk!

Jelentkezés: a rendezvény előtt, időben kiküldött ÓHEGY hírlevél linkjén, vagy az Egyesület Facebook-oldalának rendezvényünkhöz kapcsolódó posztján keresztül.

Minden alkalommal beszélgetés, piknikbüfé és könyvsorsolás – szeretettel várunk!
Üdvözlettel: Gajzágó György, klubvezető /Kortárs Műgyűjtő Akadémia/
art@artcenter.hu