Lovon jön a Mikulás

Óhegy Klubházba December 3. vasárnap 10:00
Virágos-nyeregbe December 3. vasárnap 16:00

Minden családot emlékeztetünk, hogy jön a Mikulás Hegyvidékünkre, tele puttonyával, és megajándékozza a gyermekeket! A kicsiny gyermekekhez délelőtt 10 órakor az Óhegy Klubházba, ahol közös énekléssel várják a Mikulást. Ott igazán közel kerülhetnek hozzá. 
A nagyobbak pedig 16.00 órakor a Virágos-nyeregben, tábortűz mellett várják majd a lovon érkező Mikulást. Akik közösen szeretnének felsétálni a nyeregbe, azokat 15.15-kor várjuk a 137-es busz Erdőalja úti végállomásánál.

Az ösvényen krampuszok tesznek fel találós kérdéseket, és amelyik gyermek helyes választ ad, az szaloncukrot kap tőlük. Reméljük, sokan eljönnek majd. Mindenki hozzon magával lámpát, meleg ruhát és alkalmas cipőt. 

Mikulásjegyeket lehet még kapni az Erdőalja úti ABC-ben és az Erdőalja úti Általános Iskola titkárságán
A jegy ára 1500.- Ft, mely a részt vevő gyermek számára a Mikulás csomagot is magában foglalja. A nyeregben reméljük nem lesz rossz idő. Hideg ellen pedig forró teát, forralt bort kínálunk. 

Aki már megszerezte a mikulásjegyet, de mégsem tudott feljönni a nyeregbe, az átveheti a csomagot az Óhegy Klubházban december 4-én hétfőn, és 5-én kedden 18:00 után. Minden kis és nagy gyermeket, felnőttet, családokat szeretettel várunk.