Közügyek Fórum

November 15. szerda, 18.00
az Óhegy Klubházban

Fokozatosan átalakuló hegyoldalunkon sok olyan téma van, mely problémákat, feladatokat vet fel, mint például az építkezések miatt megnövekedett a teherforgalom, a lakásszám változás miatt megnövekedett személygépjármű forgalom, helyenként kockázatos gyalogosforgalom, stb. 
Úgy gondoltuk, hogy idén is tartunk Közügyek Fórumot, ahol minden hegylakó szomszédunk elmondhatja észrevételeit, panaszait, természetesen megindokolva, hogy az ügy nem csak saját magánügye, hanem többeket is érintő közügy. Érintett terület Óbuda Hegyvidéke (Remetehegy, Táborhegy, Testvérhegy), Bécsi út felett, a Kolostor utcától a Kocsis Sándor útig.
A fórumra meghívjuk Csongrádi János, Őri László és Strenner Imre a területi képviselő urakat, hogy mindezekről közvetlen informálódjanak.
A kapott észrevételeket és javaslatokat aztán szakmailag szakszerűen továbbítjuk az Önkormányzatnak, annak reményében, hogy a megoldások esetleges megvalósítása beépüljön a kerület 2024. évi költségvetésébe, vagy megtörténjen legalább annak műszaki, tervi előkészítése. Aki személyesen nem tud részt venni, azt kérjük, e-mail levelében küldje el javaslatát az alábbi címünkre, még a Fórum időpontja előtt.