Felhívás fotózásra!

Táborhegyi park ezer arca
Beküldési határidő: 2023.09.18

Felhívásunkban arra buzdítunk minden kedves hegylakó Társunkat, profi- vagy hobbifotóst, vagy „kattingatóst”, hogy készítsen érdekes képeket, és küldje el nekünk digitális formában az Egyesület alábbi e-mail címére. Műfaji megkötés nincs, lehet színes vagy fekete-fehér, készülhet akár telefonnal vagy fényképezőgéppel. 

A felvételek fő témája a Táborhegyipark érdekességei, különlegességei. Ezen felvételek által, sokak szemével jobban megismerjük a park szépségeit, sokszínűségét. A beküldött fájl neve tartalmazza a kép tárgyát, és a pályázó nevének rövidítését. Szívesen fogadjuk, ha az e-mail levél rövid leírását is tartalmaz a kép keletkezéséről, kapcsolatos érdekességekről, de ez nem feltétel.
A beküldött képek mérete legalább 300 dpi legyen. Amennyiben sok a kép, több e-mail-ben is elküldhetik. Beküldés határideje: szeptember 18. (hétfő) 
A képeket Détári Géza filmproducer vezetésével hozzáértő bizottság fogja kiválasztani, amelyeket kiállítjuk majd ősszel, a Park névadó ünnepén, a helyszínen, valamint megjelennek a honlapunkon, és ha az fekete-fehér nyomtatásra is alkalmas, akkor az alkalmanként az Óhegy-hírekben is. A szerző a fotó beküldésével egyben hozzájárul képeinek közléséhez, természetesen nevének feltüntetésével együtt. Izgatottan várjuk a képeket!
az Egyesület Vezetősége (egyesulet@ohegy.hu)