Nőnapi workshop

2023. március 5., vasárnap - egész nap
az Óhegy Klubházban

Egy nap, amikor minden a LÁNYOK, a NŐK körül forog! Fogadjátok szeretettel az Óhegy Egyesület NŐNAPI virágcsokrát! Mire számíts?
1. Igazán nőies programok (Stílustanácsadás, BodyArt, Protokoll előadás Dove önbizalom program, Mozgásterápia és masszázs, Ütős meglepetések, és még sok egyéb)
2. Vidám hangulat, millió mosoly
3. Tea, kávé és süti mellett trécselés a büfében
Részletes információ február 20-tól a honlapunkon, a hírleveleinkben és az „Óbuda Hegyvidékiek Egyesülete” című FB oldalán olvasható. A workshop helyek száma korlátozott, így kérjük, részvételi szándékod minél hamarabb jelezd nekünk alábbi e-mail elérhetőségünkön: egyesulet@ohegy.hu! A részvétel ingyenes, azonban arra kérünk, hozz magaddal női higiéniai termékeket, amiket el fogunk juttatni a kerületi Jó Pásztor Anyaotthonba. Hozd magaddal anyud, barátnőd, szomszédnőd, lányod, húgod, nővéred, és érezzétek magatokat különlegesnek, ünnepeltnek!  

9:00-9:45 Kerekítő foglalkozás Bogdán Dóri zenepedagógussal

A foglalkozás középpontjában az ölbeli játékok állnak. Az ölbeli játékok a bizalom, az érintések és az önfeledt összenevetések ideje. A kapcsolódás művészete. Nagymamáink játéktára időtálló, a mai családok is örömmel merítenek belőle. Kerekítő, mert úgy gondoljuk, hogy a kisgyermekek számára a világ anyukájuk ölében és a közös játékban kerekedik ki első ízben. Ez az élmény életre szóló útravaló. Ajánlott korosztály: 0-4 éves gyerkőcök és a szülők

Regisztráció

Hozd magaddal anyud, barátnőd, szomszédnőd, lányod, húgod, nővéred és érezzétek különlegesnek, ünnepeltnek magatokat! 
Várunk szeretettel: Óbuda-Hegyvidékiek Egyesülete!