Táborhegyi disznótor

2023. január 21., szombat - 7:00
az Óhegy Klubházban

Két év kihagyás után újra hagyományőrző disznótor,január 21-én, szombaton reggel 7 órátólaz Óhegy Klubházban! Aki még nem vett részt egy jókedvű disznótoron, az nem is tudja, miből maradt ki.
 
Reggel 7:00 órától kezdődik az ínyenceknek szóló egész napos program. A disznó holtan érkezik, de a feldolgozás, (perzseléstől a hurkatöltésig minden) már nálunk történik egy nagytapasztalatú böllér vezetésével, hölgyek és urak szorgalmával. Este hatig, a vacsora kezdetéig elkészül minden. Aki szeretne besegíteni a feldolgozásba, kötényt, éles kést hozzon magával! 

Este 6:00 órakor jellegzetes disznótoros vacsora lesz, Horváth Peti orjalevese, és Szécsi Tóni - az Óhegy legjobb szakácsa - toros káposztája, mindez muzsikaszó mellett. Részvételi jegyek kaphatók január 13-tól a Táborhegyi Klubházban, valamint az Erdőalja úti ABC-ben. A délelőtti program a szokásos finomságokkal, 1.500.- Ft, a vacsora 3.000.- Ft. A gyerekek 10 éves korig mindkét alkalommal 800.-Ft-ért vehetnek részt. A résztvevők hurkát, kolbászt - ha marad - önköltségi áron hazavihetnek. Mindenkit szeretettel várunk!