12.04 - vasárnap 
10:00 és 16:00

Jön a Mikulás!

Óhegy Klubházba illetve,
a Virágos-nyeregbe

Immáron 26. éve jön a Mikulás Hegyvidékünkre, piros ruhájában, hosszú fehér szakállával, tele puttonyával, és megajándékozza a gyermekeket!
A kicsiny gyermekekhez délelőtt 10 órakor az Óhegy Klubházba, ahol Csomor Katával együtt közös énekléssel várják a Mikulást, akivel aztán beszélgethetnek és verset mondhatnak. Ott igazán közel kerülhetnek hozzá.

A nagyobbak pedig 16.00 órakor a Virágos-nyeregben, tábortűz mellett várják majd a lovon érkező Mikulást. Akik közösen szeretnének felsétálni a nyeregbe, azokat 15.15-kor várjuk a 137-es busz Erdőalja úti végállomásánál. Az ösvényen krampuszok tesznek fel találós kérdéseket, és amelyik gyermek helyes választ ad, az szaloncukrot kap tőlük. Reméljük, sokan eljönnek majd. Mindenki hozzon magával lámpát, meleg ruhát és alkalmas cipőt.
A mikulásjegyeket november 21-tól lehet kapni az Erdőalja úti ABC-ben és az Erdőalja úti Általános Iskola titkárságán. A jegy ára 1000.- Ft, mely a részt vevő gyermek számára a Mikulás csomagot is magában foglalja.
A nyeregben reméljük nem lesz rossz idő. Hideg ellen pedig forró teát, forralt bort kínálunk. Minden kis és nagy gyermeket, felnőttet, családokat szeretettel várunk. 

Mikulás az Óhegy Klubházban

Mikulás a Virágosnyeregben