11.16
18:00

Közügyek Fórum

az Óhegy Klubházban

Archívum

Gyakran kapunk közterületekkel kapcsolatos észrevételeket, panaszokat telefonon és interneten. Úgy gondoltuk, hogy idén is legyen Közügyek Fórum, ahol minden hegylakó szomszédunk elmondhatja észrevételeit, panaszait, természetesen megindokolva, hogy az ügy nem csak saját magánügye, hanem többeket is érintő közügy. Érintett terület Óbuda Hegyvidéke (Remetehegy, Táborhegy, Testvérhegy), Bécsi út felett, a Kolostor utcától a Kocsis Sándor útig.
A fórumra meghívtuk Csongrádi János, Őri László és Strenner Imre a területi képviselő urakat, hogy mindezekről közvetlen informálódjanak.
A kapott észrevételeket és javaslatokat aztán szakmailag szakszerűen továbbítjuk az Önkormányzatnak, annak reményében, hogy a megoldások esetleges megvalósítása beépüljön a kerület 2023. évi költségvetésébe, vagy megtörténjen legalább annak műszaki, tervi előkészítése.
A Fórumon szó lesz az Egyesület és az óbudai telephellyel rendelkező vállalatok közötti kapcsolatok megteremtéséről, melynek célja egymás segítése környezetünk fenntarthatósága érdekében.
Aki személyesen nem tud részt venni, azt kérjük, e-mail levelében küldje el javaslatát az alábbi címünkre, még a Fórum időpontja előtt. Szeretettel vár minden érdeklődőt.