11.08 - kedd 
18:00

Meet the Artist!
A vendégünk 
Máriás Béla kortárs művész

ÓHEGY Kortárs klub
Beszélgetés az Óhegy Klubházban

Archívum

A „Meet the Artist!” (Találkozz a művésszel!) sorozatunk keretében a mai kortárs szcéna egyik „fenegyereke, drMáriás tisztel meg bennünket, és látogat el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre. Ritka és élményteli alkalom vele találkozni, ismerd meg őt!
drMáriás festő, író, zenész, a Tudósok együttes frontembere. Szókimondó, nem egyszer megbotránkoztató, de mindenképpen elgondolkodtató, szemlélődésre és véleményalkotásra hívó munkái széles körben ismertek. A humor nem hogy nem idegen tőle, de egyenesen lételeme, ami az alkotásaiból is sugárzik.
„drMáriás festményei az utóbbi jónéhány évben, bizonyos tekintetben a celebkultúra dimenzióinak is részévé váltak. Alkotásai, amelyek harsányan reagálnak közéleti személyekre és eseményekre – teljesen új művészeti formát honosítottak meg, egy olyat, amely beleszól, hozzászól, közbeszól, értelmez és válaszra késztet.” – írják róla egy cikkben.
Keress rá a művész munkásságára az interneten, és jegyezd elő a dátumot!
Jelentkezés: a rendezvény előtt, időben kiküldött ÓHEGY hírlevél linkjén vagy az Egyesület Facebook-oldalának rendezvényünkhöz kapcsolódó posztján keresztül. Szeretettel várunk!
Előre jelezzük, hogy az következő (ez évi utolsó) klubnapunk december 13-án, kedden, 18.00-kor lesz. A témánk ismét meglepetés lesz, de már most írd be a naptáradba ezt az időpontot!
A kortárssal kapcsolatos kérdéseidet előzetesen is elküldheted az alábbi e-mail címre.
Üdvözlettel, a Klub vezetője:
Gajzágó György
art@artcenter.hu