10.21
18:00

Tökjó Boszibuli Kicsiknek és nagyoknak

az Óhegy Klubházban

Archívum

Már 18:00 órakor várjuk a boszinak, varázslónak, ördögnek, kísértetnek, vámpírnak, szellemnek öltözött kedves vendégeket, felnőtteket és gyerekeket egyaránt! Várjuk szeretettel azokat is, akik művészien kifaragott töklámpásokat hoznak magukkal, amelyekben már benne van a mécses, és jeligével vannak ellátva. Minden vendégünket szellemes, tök- mintás aprósütivel fogadjuk.
Később, 18:45 körül elkezdődnek az izgalmas versenyek! Szól a zene, majd a jelmezesek egyenként jelennek meg a háromtagú zsűri előtt, először a jelmezbe öltözött gyermekek, majd a jelmezbe öltözött felnőttek. Ezt követően a zsűri dönt, eredményt hirdet, és átadja a díjakat.
Utána meggyújthatjuk a mécseseket a tökökben és elhelyezhetjük őket az Óhegy Klubház udvarán és kerítésénél, hogy a járókelők is jól láthassák. A háromtagú zsűri újra dönt, eredményt hirdet, és átadja a kiérdemelt díjakat. Szeretnénk, ha a töklámpások egy hétig díszítenék a Clubházunk udvarát és kerítését. Utána természetesen az alkotók hazavihetik a műveiket.
Aki a rendezvény ideje alatt megéhezett, megszomjazott, az felüdülhet a büfében. Ezúton hívjuk fel kedves vendégeink figyelmét, hogy ha kedvük és idejük engedi, nyugodtan hozhatnak magukkal otthon készített sütiket (nem kötelező a tök-formátum!).
Az est folyamán szól a zene, de az eredményhirdetés után – várhatóan 20:00 óra körül - kezdődik a Just Dance táncos improvizáció, amelynek során a kivetítőn megjelenő táncosok mozdulatait utánozhatják a gyerekek és felnőttek egyaránt, de természetesen saját koreográfiájukat is bemutathatják! Fel lehet kötni a legtáncosabb cipellőket!
Az est ideje alatt a gyerekeket várja a Kézműves sarok, ahol az alkalomhoz illő figurákat készíthetnek.
A belépődíj felnőtteknek: 1.000.- Ft, gyermekeknek (10 éves korig): 500.- Ft. A jelmezben – ez persze nemcsak egy boszikalapot jelent – és a faragott tökkel érkezőknek ingyenes a belépés!
Reméljük általános lesz a jókedv, móka, kacagás, netán olykor a boszik meglepő ijesztgetésével! „Rém jó meglepetések” várnak a vendégeinkre, erről bővebben a Facebook oldalunkon!