09.25

JamSchool dobshow
és hangszersímogató;
felolvasó színház

Családi vasárnap az Óhegy-Klubházban

Archívum

JamSchool dobshow és hangszersímogató

Világunk teljesítményorientált. Pici korunktól kezdve versenyhelyzetbe vagyunk kényszerítve. Ha nem tanulunk elég jól, ha nem elég koordinált a mozgásunk a sportban, ha nem tudunk folyamatosan összpontosítani, könnyen hátrányba kerülhetünk. Mi köze mindennek a doboláshoz?
A dobolás egyszerre fejleszti a koncentrációt és a koordinációs képességet, mindezt játszva, zenei környezetben. Dobolás közben egyfajta ellazult figyelem alakul ki, ami megadja a tanulás könnyedségét. Kedvenc zenéink elsajátítása során oldódnak a bennünk kialakult gátlások, növekszik az önbizalmunk, az élet minden területén sikeresebbé válunk.
A közös jammelésen, vagyis az interaktív örömzenélésen megtapasztaljuk a dobolás közösségformáló erejét, megtanulunk másokkal együttműködni, fejlődnek szociális készségeink, új barátokat szerezhetünk. A Jamschool új dobsulijában mindezt igényes, családbarát környezetben élhetjük át a legmodernebb elekroakusztikus dobokon, mely megkímél mindenfajta zajártalomtól, és segít teljesen elmerülni a zenei folyamatban. 

Felolvasó színház

Amíg az egyik teremben lelkes dobolás zajlik, addig a másikban a legmenőbb gyerekkönyveket veszünk kézbe, és bemutatjuk „Könyvet a kézbe” missziónkat, aminek célja, hogy a gyerekekkel megszerettesse az olvasást. Alapgondolata, hogy a gyerekek imádják hallgatni, ha egy profi színész élőben felolvas nekik, majd a rendezvények után maguk is kedvet kapnak az olvasáshoz. Hatékonysága miatt több iskolában havi rendszerességgel zajlik, a gyerekek tanév során egy komplett könyvet élvezhetnek és dolgozhatnak fel, melyhez már speciális fejlesztés is kapcsolódik.
Részvételük térítésmentes. Szeretettel várom a családokat, ifjakat és kísérőit egy közös jammelésre, interaktív örömzenére.