05.22
10:00

Tavaszi gyermekruha- és játékbörze

az Óhegy Klubházban

Archívum

Sok édesanyának örök dilemma az, hogy amit a gyerekek kinőttek, amivel már nem játszanak, azzal mit is lehetne csinálni. Fölmerülnek a szokásos kérdések: Hová tegyük? Kinek adjuk? Nincs elég hely tárolni, mi legyen vele?
A másik oldalról pedig talán sokunkban már ott van az a fajta környezettudatos szemlélet, hogy érdemes-e az évi egyszer-kétszer használatos fehér inget borsos áron, boltban megvásárolni, vagy elfogadjuk azt, ami már egyszer volt a szomszédunk kislányán.
Most itt az alkalom. Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének a börzén asztalt bérelni, hogy mások számára elérhető legyen az, ami az ő szekrényében már csak a helyet foglalja.
Fontos, hogy csakis szép állapotban lévő portékát kínáljunk mások számára – olyat, amit magunk is a gyermekünkre adnánk, legyen az cipő, ruha, vagy játék.
Ha helyet szeretnél foglalni, azt kérlek jelezd május 16-ig az egyesulet@ohegy.hu e-mail címen – ennek díja 2000 Ft/asztal, mely előre átutalandó az Egyesület OTP 11703006-20032630 bankszámlájára.
Ha nézelődni és vásárolni szeretnél, nincs más teendő, mint feljegyezni a dátumot és bekukkantani hozzánk 10 és 12 óra között.
Gabi kreatív műhelye pedig ezidő alatt várja az ovisokat, kisiskolásokat, hogy papírból ismét csodákat alkothassanak. A kézműves foglalkozáson való részvétel a gyermekek számára 1000.-Ft, testvéreik számára 500.-Ft. Gyertek, töltsük együtt ezt a májusi vasárnapot!