05.13
17:30

Amit az NFT-ről tudnod kell…
Ismerd meg a kriptoművészet világát!

Óhegy Kortárs Klub
Beszélgetés az Óhegy Klubházban,

Archívum

Mi az az NFT, mit jelent a kriptoművészet, és hogy jön ide a blokklánc? Mitől lesz műtárgy egy digitális kép? Miért fizet valaki ezért milliárdos nagyságú összeget? Vajon miért bocsátanak ki NFT-ket a múzeumok?
Az NFT fogalmának tisztázásán túl a májusi klubesten igyekszünk arra is rávilágítani, hogy mi húzódik a jelenleg tapasztalható NFT boom hátterében, milyen erők és jelenségek mozgatják a globális szálakat, és hogyan alakítja át az NFT az értékrendek átformálásával a hagyományos műkereskedelmet.
Mi várható az NFT jelenségtől? Áldás, vagy átok? Milyen megoldásokat hozhat régóta fennálló problematikákra? Vajon mik a kínálkozó lehetőségei és előnyei, és vajon melyek azok a rejtett veszélyek, amelyekre figyelnie kell annak, akiben felmerül az a gondolat, hogy ebbe a (sokak szerint) progresszív befektetési eszközbe invesztáljon?
Jelentkezés: a rendezvény előtt, időben kiküldött ÓHEGY hírlevél linkjén.
Előre jelezzük, hogy a következő klubnapunk június 17-én, pénteken, 17.30-kor lesz. A témánk legyen addig titok, de írd be a naptáradba ezt a dátumot! Időben küldünk erről hírlevelet, amelyben megtalálod majd az aktuális regisztrációs linket is.
A kortárssal kapcsolatos kérdéseidet előzetesen is elküldheted, melyet az alábbi e-mail címen várom. Üdvözlettel, a Klub vezetője:

Gajzágó György
art@artcenter.hu