04.07
17:30

Hegyvidéki Családok Köre

az Óhegy Klubházban
Találkozzunk, és kapcsolódjunk egymáshoz!

Archívum

Minden páros hét csütörtökén

Ahogyan arról az előző lapszámban hírt adtunk, új közösségformáló kezdeményezés indult a Hegyvidékünkön, „Hegyvidéki Anyukéák Köre“ néven.
Terveztünk és döccentünk, millió ötletet átbeszéltünk, egyeztettünk és egyezkedtünk, aminek eredményeként arra jutottunk, hogy nem csak a Hegyvidéki Anyukák csatlakoznának hozzánk.
Lendületünk és lelkesedésünk töretlen, az alapgondolat sokakat inspirált és elindult az, amire oly régen vágytunk – elkezdtünk egymással beszélgetni.
A Klubház arra vár, hogy még több színes és izgalmas családi programmal töltsük meg, hogy minden korosztály számára pezsgő hely legyen. Alig várjuk, hogy találkozzunk, ismerkedjünk, és minőségi időt tölthessünk együtt.
A Hegyvidéki Családok Köre minden páros hét csütörtökén, délután 17:30-tól várja azokat a kreatív, tettrekész hegyi lakosokat, akik csatlakoznának a most induló, aktív, ötleteket megvalósító közösségünkhöz.
Kövessetek bennünket a Facebookon, hogy a virtuális térben is lássuk, velünk vagytok! Facebookon a csoport elérhető „Hegyvidéki Családok Köre“ néven,
Találkozzunk, és kapcsolódjunk egymáshoz! 

Rajnák Bea
rajnak@purebalm.hu