03.27
10:30

Interaktív Zenebatyu Élményprogram

Sőnfeld Mátyás zeneterapeuta
ökohangszer bemutatója gyermekeknek,

Archívum

"MINDEN HANGSZER!” Ezt állítja Sőnfeld Mátyás zeneterapeuta, és nem hazudik, ha bemutat egy hangszert, biztos lehetsz benne, hogy újrahasznosított anyagokból is el tudja készíteni!
Aki vasárnap délelőtt eljön az Óhegy Klubházba, megtudja, hogyan zenél a szívószál, mitől szól az esőbot, hogyan mozgathatunk meg tárgyakat anélkül, hogy hozzáérnénk. A Zenebatyu Élményprogram egyik legnagyobb előnye ugyanis, hogy sosem ér véget. A gyerekek az előadás után hazaérve rávetik magukat az otthon található műanyag flakonra, szívószálra, zacskóra vagy épp papírgurigára, és már készítik is a saját hangszerüket!
Amint az összes hangszer elkészült, az otthoni alkotás után – vagy épp előtt – sem unatkoznak majd. Ha megnyitják ugyanis a www.zenebatyu.hu honlap video galériáját, több mint 40 videó várja őket azzal, hogyan lehet biciklipumpán, törött tányéron, kerítésen, szellőzőn, Bubi bicikliken, kapucsengőn vagy épp Harry Potter könyveken zenélni. Emellett lelnek még kreatív tanévnyitó átiratot, énekkel egybekötött kreatív játékot, sőt, az is kiderül, hogy Beethoven pontosan kinek is írta azt a bizonyos Für Elise-t, és mi köze mindennek a tejbegrízhez?
Aki eljön, nagy élményben lesz része. Belépő rangidős gyermeknek 1500 Ft, kistesóinak 1000 FT. Szülőket, nagyszülőket szívesen látunk.