02.12
18:30

"Farsang farkán”

Berecz András ének és mesemondó 
műsora az Óhegy Klubházban

Archívum

Egyszer volt, hol nem volt, a Művészetek Völgyében - a nagy nyári össznépi felhőtlen ünnepen - no, akkor az egész napos járkálás, színház és koncert nézés-hallgatás, kirakodóvásár böngészés után négy gyerekkel úgy este tíz órakor leültünk, hogy akkor most mesélni fog nekünk egy férfiember.
Üldögéltünk, üldögéltünk, és akkor leszakadt az ég rendesen, egy igazi nyári zivatar áztatott el bennünket. „Elviháncolt a tavaszi zápor, kék az ég megint…” jutott eszünkbe egy verssor, és megkérdeztük a gyerekeket, hogy most hazamenjünk-e szárítkozni, vagy megvárjuk Berecz Andrást?
- Hát...várjuk meg!- hangzott a felelet.
Megvártuk. Ámultunk. Szájtátva figyeltük. Nagyon sokat nevettünk. Felemelkedett a szívünk. Átjárta a bensőnk valami igazi, tiszta szépség. Jöjjetek el, és éljétek át ugyanezt a Klubházban! - Persze bőrig ázás nélkül.
- Mikes Kriszta.

Az előadás után piknik, amikor ismerkedhetünk a kedves mesemodóval és egymással, majd farsangi fánkot is kóstolgathatunk. A belépő 2.500.- Ft. A kötött létszám miatt kérjük, hogy jegyét előre szerezze be az Óhegy Klubházban Soltész Tünde gondnokunktól (elérhető 1037 Toronya utca 33., a hátsó kisházban.), vagy vásárolja meg az Erdőalja úti ABC-ben (1037 Erdőalja út 79.).