02.11
17:30

Kérdezd a művészt!

Óhegy Kortárs Klub
Vendégünk: Gerhes Gábor

Archívum

Az iskolából bizonyára Te is emlékszel a „mire gondolt a költő?” effektusra. A márciusi klubnap ismét szintlépés: közvetlenül lehet Gerhes Gábortól, a hazai szcéna egyik vezető konceptuális képzőművészétől kérdezni a kortársról, aki ráadásul oktatja is ezt a területet.
Fontos itt megemlíteni, hogy a meghívott művésznek nemrég nyílt kiállítása a Kiscelli Múzeum templomterében, „Atlasz” címmel. Érdemes a klubnap előtt (vagy akár utána is) ezt megnézni! Ha felkészülten, előre elküldött vagy kihegyezett kérdésekkel érkezel, abból mindenki okul, és így érdemi részese lehetsz a kortárs művészet szélesebb körű megértésének. Keress rá Gerhes munkásságára az interneten, ahol cikkeket, képeket és videókat egyaránt találsz róla – egy biztos: nem mindennapi, amit csinál!
Jelentkezés: a rendezvény előtt, időben kiküldött ÓHEGY hírlevél linkjén.
Előre jelezzük, hogy a következő klubnapunk április 8-án, pénteken, 17.30-kor lesz. A témánk legyen addig titok, de írd be a naptáradba ezt a dátumot! Időben küldünk erről hírlevelet, amelyben megtalálod majd az aktuális regisztrációs linket is.
A kortárssal kapcsolatos kérdéseidet előzetesen is elküldheted, melyet az alábbi e-mail címen várom. Üdvözlettel, a Klub vezetője:

Gajzágó György
art@artcenter.hu