12.11

Szülinapi koccintás

az Óhegy Klubházban

25 éves az Óhegy-hírek
Archívum

Huszonöt éve annak, hogy megjelent az Óhegy-Hírek lapunk, Egyesületünk 3000 példányban megjelenő folyóiratának első száma. Szerkesztők, cikkírók, tördelők, nyomdászok és terjesztők 25 éve dolgoznak azon, hogy Remetehegy, Táborhegy és Testvérhegy lakóit tájékoztassák Egyesületünk életéről, közügyekről, a Hegyvidék örömeiről és gondjairól. Meg kell állni egy pillanatra, és koccintani mindenkivel, akinek munkája eredményeként mindez megvalósulhatott. Nagy ünnep ez nekünk, ez alkalomra falinaptárt is szerkesztettünk, mely bemutatja a lapunkat, az Egyesület aktuális, hónapokhoz köthető eseményeit.
Előkészületeink során találgattuk, miképpen lehetne hangot adni az ünnepnek, mikor és hogyan jöhetnénk össze, kiket hívhatnánk meg. Végül lapunkhoz illő egyszerűséget választottuk. Leülünk egy asztal köré, és szerény fogadást adunk az alkotóközösség tiszteletére, meghívva az egykori főszerkesztőket, fellelhető szerkesztőket és szerzőket, támogatókat, vagyis a leggyakoribb hirdetőinket, a megjelenésen munkálkodó tördelőket, nyomdászokat, a mai terjesztőket és végül mindazokat, akik ennek a „25 éves archívum” létrehozásának munkásai voltak.
De ne gondolja kedves Olvasóink, hogy zártkörű rendezvényről van szó. Szeretettel meghívjuk kedves Olvasóinkat is, azokat, akik eddig érdeklődéssel forgatták az újságunkat, vagy akik a továbbiakban javaslataikkal, cikkeikkel, vagy éppen tevékenységükkel részt kívánnak venni a további munkájában.