10.05
18:00

Halloween séta, „Csokit vagy csalunk”

séta majd töklámpás kiállítás és batyus buli
Találkozó az Óhegy Klubház kertjében.

Archívum

Boszorkányok, vámpírok, szellemek és zombik járják majd az utcákat, lesz faragott tök kiállítás és tökös ételekből álló batyus buli az Óhegy Egyesület Halloween ünnepén.
Este 6-tól várjuk a félelmetes jelmezbe öltözött gyereket és szüleiket a hegyi utcákon. Családi, baráti csoportokban a „Csokit vagy csalunk!” indul a séta. A Klubház környékén gyalog teszünk egy kört az Erdőalja iskoláig és vissza, és reméljük néhány házban kis finomságot kapunk. Aki a Toronya utca – Zúzmara utca – Remetehegyi út – Viharhegyi út által határolt területen lakik, és szívesen fogadná a kertkapuban a gyerekeket egy kis finomsággal, ezt egy világító töklámpással vagy égő gyertyákkal, mécsesekkel jelezze.

Aki részt szeretne venni a faragott tök kiállításon, délután 5 és 6 között tudja lerakni a Klubház udvarán a kifaragott töklámpását.
A séta után visszatérünk a Klubházba, barátkozunk, ismerkedünk – és a kertben megcsodáljuk a töklámpásokat. Hozzunk magunkkal tökös süteményeket, tökös sós rágcsálnivalókat, hogy ne maradjunk éhen. Szeretettel várok mindenkit a Hegyvidékről. Ne hagyd ki az őszt búcsúztató eseményt!