Családi túra Hegyvidékünk erdeiben.

indulás: június 2. vasárnap
9:00 és 10:00 között.
az Óhegy Klubháztól,

(1037 Bp. Toronya utca 33.)

Gyereknapi túra

Idén harmadszor szervezünk erdei túrát a gyermekes családoknak, színes programokkal tarkítva, gyereknap alkalmából, amelyre minden érdeklődő, természetet, kirándulást kedvelő családot szeretettel várunk. A résztvevők túralapot kapnak, amin az útvonal be van jelölve, így mindenki egyénileg is indulhat, saját tempóban. Most nem az előző évekből ismert szakasz, hanem új útvonal várja a résztvevőket. Az útvonalat végig kiszalagozzuk, eltévedni nem lehet. A túra hosszát kicsivel növeltük, kb. 6 km, kisebb gyerekekkel is még mindig könnyen teljesíthető. Az útvonalat szakaszokra bontottuk, az állomáshelyeken meglepetések várják a résztvevőket. Lesznek különféle játékok, ügyességi feladatok, állat- és növényismereti kvíz, valamint frissítő ital és gyümölcs. A túra időtartama így kb. 3-4 óra.

A célállomás a Hármashatár-hegyi Erdei Iskola játszótere. Ott kiértékeljük a túralapokat, lufit fújunk, lehet játszani, fűre heveredni, lesznek sós és édes finomságok. 15:00-16.00 h körül zárjuk rendezvényt.

A visszaérkezés egyénileg történik, hegyen-völgyön át, gyalogosan. De kb. 20 percre van a Fenyőgyöngye, ahonnan busszal haza lehet utazni. Akiknek kedve van, még a Hangár Bistro teraszán kávézhat, sörözhet vagy ebédelhet is, Közel van a Guckler Károly-kilátó, oda is érdemes elsétálni.

Örülnénk a részvételi visszajelzésnek az alábbi e-mail címen, a várható létszámot és a gyerekek életkorát is megjelölve. Ez megkönnyítené az előkészítést, de nem feltétele a részvételnek. Ha az időjárás nem lesz kegyes hozzánk, eső esetén a szokott módon, e-mailben is és a facebookon is értesítést küldünk, valamint a túra napján hívható az alábbi telefonszám is.

Várunk minden kedves érdeklődőt:

Halmágyi Edit és Sáringer Ágnes
egyesulet@ohegy.hu
+36 20 590 2975