Hatha Jóga

Minden hétfőn 18:15-19:45 között és minden csütörtökön 18:15-19:45 között a Táborhegyi Népházban 1037 Budapest, Toronya utca 33.
Legyél hálás a testednek, amiért minden nap a rendelkezésedre áll. A válladnak és a hátadnak, amiért elbírja, amit rápakolsz, a fizikai és lelki terheket egyaránt. A lábadnak, amiért elvisz oda, ahová menni szeretnél. A karodnak, hogy megölelheted, aki fontos neked. Mikor köszönted meg mindezt?
A másfél órás jóga nemcsak a testedet edzi, hanem a kiegyensúlyozott elme, a tiszta tudat és a lelki egyensúly elérésében is segít. Ez a mozgásforma mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól függetlenül.
Gyertek és próbáljátok ki a hatha jógát a Táborhegyi Népházban, melynek már az első óra után megtapasztalhatjátok jótékony hatásait.
Az órák 1 óra 20 perc gyakorlásból és 10 perc meditációból állnak. Bejelentkezés aznap, de legkésőbb az óra kezdete előtt 2 órával a neved elküldésével, a következő e-mail címen: kinguyoga@gmail.com. Matracot, kistörölközőt, kényelmes ruhát és vizet hozzatok magatokkal, napijegy 1000 Ft.
Szeretettel várok minden kezdő, haladó, újrakezdő jógázni vágyót!
Namasté
Fancsovits Kinga
Jógaoktató
https://www.facebook.com/kinguyoga/