Vasárnapi ebéd a Táborhegyi Népházban, február 23-án, 13:30 órakor. Szakács Varga Béla, az „Óhegy szakácsa”, aki a kocsonya izével kívánja elkápráztatni a megjelent falatozókat. Azért Óhegy Kocsonya, mert itt készül a hegyen, hegyi szakáccsal és segédjeivel, hagyományos módon, mellé a klasszikus Lehmann kenyérrel. Megpróbálják ízeit olyan szintre emelni, mint amilyen a legendás miskolci kocsonya. Ajánlják ínyenceknek, porckopásos betegeknek, torokgyulladásban szenvedőknek és azoknak, akik régen ettek házi kocsonyát. Egyetlen kockázat – különösen repeta esetén ‑ a gyomor elkerülhetetlen lehűlése, de erre a helyzetre is felkészülnek, ugyanis forralt bor fogyasztásával lehet a bajt könnyen megelőzni. Ebédjegyek a helyszínen vásárolhatók 1000 Ft-ért (gyerekjegy 500 Ft). Gyertek bátran, nagy élményben lesz részetek.
Megosztás: 
Share page with AddThis