Hagyományos disznótor  február 2-án, szombaton, 7.00 órától a Táborhegyi Népházban.
Tizennyolcadik alkalommal tartunk disznótort. A hozott disznó feldolgozása, a perzseléstől, a bontástól egészen a hurkatöltésig Laci böllér vezetésével történik. Bárki részt vehet a jó hangulatú, ugyanakkor hasznos munkában, csak hozzon magával kötényt, és éles kést!
A résztvevők - a hagyományhoz igazodóan - reggel pálinkával kezdik a napot, majd a leeresztett vért pirított hagymán megsütik, és friss kenyérre kenve elfogyasztják. Az ebéd orjaleves, toros káposzta.
A délután a hurka-kolbász töltésével telik. Este hatig, a vacsora kezdetéig elkészül minden.
18:00 órakor jellegzetes disznótoros vacsora lesz, a sült hurka, sült kolbász, hagymás burgonya, a Mazács Zsuzsa által vezette KoMaKo együttes muzsikája mellett, vidám, lakodalmi hangulatban.
A délelőtti programra részvételi jegyek kaphatók 1500.- Ft-ért a helyszínen, vagyis a Táborhegyi Népházban. Vacsorajegyek kaphatók 2000.- Ft elővételben az Erdőalja úti ABC-ben péntek délutánig, valamint szombat 15:00 óráig a helyszínen. A gyerekek 10 éves korig mindkét alkalommal 800.-Ft áron vehetnek részt. A résztvevők - ha marad - hurkát, kolbászt hazavihetnek önköltségi áron.
Mindenkit szeretettel vár
az Egyesület Vezetősége
Megosztás: 
Share page with AddThis