Idén is lesz vidám Óhegy Farsang a Táborhegyi Népházban február 15-én, szombaton,18:30 órától. Három évtized tapasztalata, hogy a farsang mindig sikeres, különösen egy jólismert fellépő műsorával, jelmezversennyel, tombolával gazdagítva, aztán persze a tánc. Eddig mindig jól éreztük magunkat. A műsor most is a jelmezesek fogadásával kezdődik. A jelmezben érkezőket az est folyamán egy pohár pezsgővel látjuk vendégül!
A bál háziasszonya idén is: Benyóné Dr. Mojzsis Dóra, az Egyesület ügyvezető elnöke.
18:30-tól: Az egyesület Öröm-Kórusának dalai után köszöntő és a bál megnyitása. - 19:00-tól: Sztár-vendégünk, Manuel B. Camino mexikói bassz-bariton dél-amerikai dalokból és tangókból összeállított műsora. - 20:00-tól: Gyermek-és felnőtt jelmezverseny kezdődik. Az első 3-3 helyezett díjazásban részesül. A gyermek jelmezverseny minden résztvevője ajándékot kap! - 21:00-tól: Zene, tánc, büfé! A talpalávalót D.J. Sugár Gyuri szolgáltatja, - 23:00-tól: Tombolahúzás! - 24:00 órától – „kivilágos – kivirradtig”: folytatódik a fergeteges báli hangulat, zenével, tánccal, büfével!
Belépő felnőtteknek 1.300.-Ft, tagkártyával 1.000.- Ft, gyerekeknek (18 éves korig) 500.- Ft. Kérjük kedves vendégeinket, hogy nyugodtan eresszék szabadon fantáziájukat és kreativitásukat és minél változatosabb jelmezekben lepjék meg társaságunkat a farsangi bálunkon! Nincs meghatározott témakör, öltözhetnek a hirdetőoszloptól a kalózig bárminek!
Megosztás: 
Share page with AddThis