ÓHEGY FARSANG a Táborhegyi Népházban (1037 Bp. Toronya u. 33.) március 2-án, szombaton,19 órától Közel három évtized tapasztalata, hogy a zene, a tánc, jelmezversennyel gazdagítva, mindig sikeres volt, mindig jól éreztük magunkat. Ezért idén sem hagyjuk ki. A műsor most is a jelmezesek fogadásával kezdődik. A jelmezben érkezőket ugyanis egy pohár pezsgővel látjuk vendégül!
A bál háziasszonya idén is Benyóné Dr. Mojzsis Dóra, az Egyesület ügyvezető elnöke.
19:30-tól táncbemutatók: „Candy Man” címmel, előadják az Egyesület „Alerton Klub” tánccsoportjának hölgyei, utána „Oriental Mejance” címmel előadja a Callista Táncsoport hastáncos hölgyei, majd „Kubai Salsa” előadják a Carmen 2001 Táncstúdió növendékei.
20:30-tól: vendég művésznőnk, a Márton napi bálon sikert aratott Hoffer Teri, aki slágeregyveleget ad elő.
21:00-tól: gyermek-és felnőtt jelmezverseny. Az első 3-3 helyezett díjazásban részesül. A felnőtt jelmezverseny fő díja: 2 személyes vacsora az Ínyenckert Étterem felajánlásában. A gyermek jelmezverseny minden résztvevője ajándékot kap!
22:00-tól: zene, tánc, büfé! A talpalávalót d.j. Sugár Gyuri szolgáltatja.
24:00-tól: tombolahúzás! A fődíj egy minőségi borválogatás a megújult Borháló Borkereskedés felajánlásában.
1:00 órától – „kivilágos – kivirradtig”: folytatódik a fergeteges báli hangulat, zenével, tánccal, büfével!
Belépő felnőtteknek 1.200.-Ft, tagkártyával 1.000.- Ft, gyerekeknek (18 éves korig) 500.- Ft.
Kérjük kedves vendégeinket, hogy nyugodtan eresszék szabadon fantáziájukat és kreativitásukat és minél változatosabb jelmezekben lepjék meg társaságunkat a farsangi bálunkon! Nincs meghatározott témakör, öltözhetnek a hirdetőoszloptól a kalózig bárminek!
Megosztás: 
Share page with AddThis