December 9-én, vasárnap jön a Mikulás!
Hegyvidékünkre immáron 22 éve jön lovon a Mikulás hosszú szakállával, tele puttonyával, és megajándékozza a kicsinykókat! Idén is jön.
A kicsiny gyermekekhez délelőtt 10 órakor a Táborhegyi Népházba, ahol  Csomor Katával együtt közös énekléssel várják a Mikulást, akivel aztán beszélgethetnek és verset mondhatnak. Ott igazán közel kerülhetnek hozzá.
A nagyobbak pedig 16.00 órakor a Virágos-nyeregben, tábortűz mellett várják majd a lovon érkező Mikulást. Akik közösen szeretnének felsétálni a nyeregbe, azokat 15.15-kor várjuk az Erdőalja úti buszvégállomásnál. Az ösvényen krampuszok tesznek fel találós kérdéseket, és amelyik gyermek helyes választ ad, szaloncukrot kapnak tőlük.
Mi pedig nagyon készülünk a Mikulás fogadására, majd húszan vigyázunk, hogy el ne tévedjen. Reméljük, sokan eljönnek majd. Mindenki hozzon magával lámpát, meleg ruhát és alkalmas cipőt.
A mikulásjegyek az Erdőalja úti ABC-ben, a Táborhegyi Népházban Gáspár Tibortól és az Erdőalja úti Iskolában kaphatók. A jegy magában foglalja a Mikulás csomagot is a részt vevő gyermek számára.
Az előrejelzések szerint fent a nyeregben nem lesz rossz idő. Hideg ellen kínálunk forró teát, forralt bort, aki pedig megéhezik, az a rendezvényünket támogató, Vörösvári úti Pizza Paradicsom étterem kínálatát kóstolhatja.Minden kis és nagy gyermeket, felnőttet és családot szeretettel várunk.
Megosztás: 
Share page with AddThis