ITS - Szomszédsági Fórum Szeptember 10-én csütörtökön 17:00 órakor a Táborhegyi Népházban. (1037 Toronya utca 33.)
Az Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) egy olyan dokumentum, mely vizsgálja Óbuda-Békásmegyer adottságait, feltárja a megoldandó problémákat és a hosszútávú célok tükrében meghatározza a városrész fejlesztésének rövidtávú irányait, céljait. A célok kijelölése, azok elérése csak akkor lehet eredményes, ha az támaszkodik a városlakók, a vállalkozások, a civil- és szakmai szervezetek véleményeire. megalkotásában partnerek. Ezért fontos, hogy minél többen elmondják véleményüket, javaslatukat lakókörnyezetük, szomszédságuk és a kerület jövőjével kapcsolatban.
Szeptember-október folyamán a kerület összes városrészében stratégiaalkotó találkozókat szervez az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. és a stratégiát készítő Magyar Urbanisztikai Tudásközpont.
A találkozóra Zöldmál, Mátyáshegy, Kiscell, Remetehegy, Táborhegy, Testvérhegy és Harsánylejtő szomszédságainak lakóit várjuk, hogy javaslataikkal, meglátásaikkal, közös gondolkodásukkal segítsék Óbuda-Békásmegyer településfejlesztési stratégiájának megalkotását.
Csúcshegy és Solymárvölgy szomszédságainak stratégiaalkotó találkozója szeptember 16-án, szerdán 17:00 órától lesz, a Csúcs-hegyi pihenőházban.
Szájmaszkot mindenki hozzon magával !
Megosztás: 
Share page with AddThis