„Gengszter-Farsang” a 20-as évek jegyében! a Táborhegyi Népházban, február 10-én, szombaton, 19 órától.
A cím ne ijesszen, tévesszen meg senkit: ez évben a 20-as évek világát idézi fel az Óhegy Egyesület farsangi bulija és jelmezei. A színes, izgalmas program keretében láthatunk majd hastáncbemutatót, Holup Orsolyától és tanítványaitól, fergeteges charlestont az Egyesület Alerton Tánccsoportjának előadásában. Nemcsak meghallgathatjuk, de táncra is perdülhetünk a CsótányDzsó együttes sving-és rock&roll partiján, majd Sugár Gyuri, kedvelt táborhegyi d.j.-nk zenéjére rophatjuk. A programot színesíti a felnőtt- és gyermek-jelmezverseny; a győztesek értékes díjakban részesülnek. A gyermek jelmezverseny minden résztvevője ajándékot kap! Az éjféli tombolahúzást is érdemes lesz megvárni, mivel számtalan értékes és érdekes díj várja majd a gazdáját, a fődíj pedig egy kétszemélyes, hétvégi velencei utazás, az Euro Travel Utazási Iroda jóvoltából, amely egész évben érvényesíthető!
A programok között zene, tánc, büfé – hajnalig vagy amíg a kedvünk tartja!
Kérjük kedves vendégeinket, hogy lehetőség szerint a 20-as éveknek megfelelő jelmezekben érkezzenek! Nem bánjuk, ha ezek alapján sok „gengszterrel” és barátnőjükkel találkozhatunk majd a minden bizonnyal nagyon jó hangulatú farsangi bálon! 

A bál fő védnöke: Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere
A bál háziasszonya: Benyóné Dr. Mojzsis Dóra, ügyvezető elnök
Műsor:
Hastáncbemutató, 
Holup Orsolya, tanítványai és vendégei előadásában
Charleston-egyveleg, előadják az egyesület Alerton tánccsoportjának hölgytagjai
Gyermek- és felnőtt jelmezverseny, az első 3-3 helyezett díjazásával.
A CsótányDzsó Együttes zenei „blokkja” 
A műsor után Zene, tánc, büfé! A talpalávalót D.J. Sugár Gyuri szolgáltatja.
Tombola éjfélkor! (Fődíj egy kétszemélyes hétvégi EuroTravel utazás az olasz Velencébe.)
Utána „kivilágos – kivirradtig” folytatódik a fergeteges báli hangulat, zenével, tánccal, büfével!
Kérjük kedves vendégeinket, hogy lehetőleg jelmezben érkezzenek a bálba. A jelmezben érkezőket egy pohár pezsgővel látjuk vendégül!. Belépő: felnőtteknek 1.200.-Ft, tagkártyával 1.000.- Ft, gyerekeknek (14 éves korig) 500.- Ft. Mindenkit szeretettel vár az Egyesület Vezetősége!
 

Megosztás: 
Share page with AddThis