Családi vasárnap alkalmával zenés bábjáték szeptember 20-án 10:30-kor, a Táborhegyi Népházban (1037 Toronya utca 33.) , Brumi kalandjai címmel, a Fabula Bábszínház előadásában.
A történet helyszíne egy medvebarlang. A kisbocsok nem akarnak téli álmot aludni, mert azt unalmasnak tartják. Aztán elindulnak a mesés kalandok. Ez már a macik téli álma, vagy még a valóság? Ez rejtve marad. Egy kedves kismedvés mese azonban kikerekedik Brumiról és Barniról, és a szemünk láttára kel éltre a barlang rejtekébôl. A nagyméretű bábok és a humoros történet hamar elvarázsolja kis közönségét.
Szereplôk: Brumi, Barni, Dorga néni, Jeges Benci, Teve Tivi, Bálna Béla, Varacskos Vendel, Oroszlán Oszi, Zsiráf doktor.Elôadók: F. Nagy Eszter és Felszeghy Tibor. Rendezte és zenéjét szerezte: Felszeghy Tibor.

Belépő gyerekeknek és szüleiknek 1000.-Ft, testvéreknek 800.- Ft. Szeretettel várunk minden gyermeket szüleikkel együtt.
Az előterem levegőjének fertőtlenítésére Airfrie PLT 150 készüléket használunk, mely megtisztítja a levegőt a vírusoktól, baktériumoktól, pollenektől. Ettől függetlenül maszkot mindenki hozzon magával.

Megosztás: 
Share page with AddThis