Google Meet

Google Meet

Ismerje meg a Google Meet szolgáltatást!

A Google mindenki számára elérhetővé teszi a nagyvállalati szintű videokonferenciákat. Mostantól minden, Google-fiókkal rendelkező felhasználó díjmentesen létrehozhat akár 100 résztvevős és alkalmanként akár 60 perces online megbeszéléseket.
A Google Meet megkönnyíti a biztonságos videomegbeszélések indítását. Bármelyik modern böngészőből bekapcsolódhat, vagy letöltheti az alkalmazást, és máris indulhat a megbeszélés.


Hozzáférés a Google Meethez

Számítógépről
Bármelyik modern böngészőt használhatja

Az asztali számítógépeken vagy laptopokon futó bármelyik modern böngészőből lehetősége van megbeszélést indítani vagy megbeszélésbe bekapcsolódni. Ehhez semmilyen kiegészítő szoftvert nem kell telepítenie.

Telefonról vagy táblagépről
A Google Meet mobilalkalmazás letöltése

Megbeszélésekbe kapcsolódhat be, megbeszéléseket tarthat vagy megoszthatja képernyőjének tartalmát a Google Play Áruházból és az Apple Store-ból letölthető Google Meet mobilalkalmazásból.

Hogyan lehet regisztrálni a Google Meet-re?

Személyes vagy..

Ha már használja a Gmailt, a Google Fotókat, a YouTube-ot vagy bármely más Google-terméket, nincs más dolga, mint bejelentkezni meglévő Google-fiókjába. 

üzleti használat

Ha már a Google Workspace felhasználója, jelentkezzen be meglévő fiókjába.
Ha nincs Google Workspace-fiókja, a Google csomagjaink áttekintésével bővebben is tájékozódhat a cégeknek kínált lehetőségekről.

Adminoknak

A Google Meet része a Google Workspace és a G Suite for Education terméknek.

Ha a Google Workspace részeként szeretné használatba venni a Meetet, kapcsolja be a videohívási funkciót a szervezetének.

© 2021 Óbuda-Hegyvidékiek Egyesülete - minden jog fenntartva

Make your own website with Mobirise