Állandó programok

Filmklub

Vasárnapi mozi. A vasárnap délutánok kellemes eltöltésére, moziprogramot indítottunk. A kéthetenkénti vetítés helye a Táborhegyi Népház kisterme. Rendezők, vagy nemzetek szerint válogatott sorozatokban szeretnénk bemutatni a filmtörténet és napjaink legkiemelkedőbb alkotásait. Ha a Nagyérdemű közönség úgy kívánja, akkor rövid ismertetőt tartunk az aktuális film keletkezésének hátteréről.

Tovább

Pilátes torna

A torna nagyon jó gyakorlatokat tartalmaz a különféle hát- és gerincpanaszokra, ízületi és reumatikus betegségekre. Ugyanakkor - rendszeres gyakorlással - feszes, szálkás izomzat felépítésére ad lehetőséget. Speciális gyakorlatokat tartalmaz azon hölgyek számára, akik a has-, fenék- és csípőtájékot szeretnék átformálni. A Pilates-torna olyan mélyen lévő izmokat is megmozgat, amelyeket a különféle fitneszedzések nem.

Tovább

Férfi torna

Egy kicsi mozgás senkinek sem árt!!

A férfiak számára összeállított, fokozatosan és terhelésmentesen átmozgató óra, minden kedden és csütörtökön este 19:30-tól 20:30-ig tart!
Hiszen sokan nem szeretnének kondi-terembe járni, és esetleg nincs lehetőségük foci, tenisz, és ehhez hasonló közös mozgásra, kikapcsolódásra sem. Ez a lehetőség azoknak szól, akik szükségét érzik kondíciójuk helyreállításának, és bátorságot vesznek, bármilyen régen is mozogtak!

Lukács Enikő
 

Tovább

Hatha Jóga

Minden hétfőn 18:15-19:45 között és minden csütörtökön 18:15-19:45 között a Táborhegyi Népházban 1037 Budapest, Toronya utca 33.
Legyél hálás a testednek, amiért minden nap a rendelkezésedre áll. A válladnak és a hátadnak, amiért elbírja, amit rápakolsz, a fizikai és lelki terheket egyaránt. A lábadnak, amiért elvisz oda, ahová menni szeretnél. A karodnak, hogy megölelheted, aki fontos neked. Mikor köszönted meg mindezt?
Tovább

Bridzs klub

 Klubvezető:Raksányi György
 Mobil: +36 30 948 4458
 Ügyintéző:Kiss Kati
 Telefon:387 3502
 Mobil:+36 20 922 12

Eredmények

Tovább
Feliratkozás RSS - Állandó programok csatornájára