Csokit vagy csalunk!
Halloween séta, „Csokit vagy csalunk”

séta majd töklámpás kiállítás és batyus buli

Október 31-én, vasárnap 18:00 órától. Találkozó az Óhegy Klubház kertjében.

Boszorkányok, vámpírok, szellemek és zombik járják majd az utcákat, lesz faragott tök kiállítás és tökös ételekből álló batyus buli az Óhegy Egyesület Halloween ünnepén.
Este 6-tól várjuk a félelmetes jelmezbe öltözött gyereket és szüleiket a hegyi utcákon. Családi, baráti csoportokban a „Csokit vagy csalunk!” indul a séta. A Klubház környékén gyalog teszünk egy kört az Erdőalja iskoláig és vissza, és reméljük néhány házban kis finomságot kapunk. Aki a Toronya utca – Zúzmara utca – Remetehegyi út – Viharhegyi út által határolt területen lakik, és szívesen fogadná a kertkapuban a gyerekeket egy kis finomsággal, ezt egy világító töklámpással vagy égő gyertyákkal, mécsesekkel jelezze.

Aki részt szeretne venni a faragott tök kiállításon, délután 5 és 6 között tudja lerakni a Klubház udvarán a kifaragott töklámpását.
A séta után visszatérünk a Klubházba, barátkozunk, ismerkedünk – és a kertben megcsodáljuk a töklámpásokat. Hozzunk magunkkal tökös süteményeket, tökös sós rágcsálnivalókat, hogy ne maradjunk éhen. Szeretettel várok mindenkit a Hegyvidékről. Ne hagyd ki az őszt búcsúztató eseményt!
 

© 2021-2022 Óbuda-Hegyvidékiek Egyesülete - minden jog fenntartva