Húsvéti Kincskereső!

Március 29. - Április 13.

After Easter MorzsaParty 
Április 14-én, péntek, 18:00
az Óhegy Klubházban  

AKTUALITÁSOK

Hegyvidékünkön kincs van bőven. Hamarosan elérkezik hozzánk a Húsvét és ennek apropójából egy izgalmas meglepetéssel készültünk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Négy helyszínen, kis táblán, színezett tojásképet rejtetünk el, melyek a kincskeresés célpontjai. Ezek: 
Ha felkerested e célpontokat, és ott megtaláltad a tojást, akkor az alábbi kincskereső lapon lévő tojást olyan színűre színezd, amilyen színűt a helyszínen találtál! A helyszínen, a tojás mellett rövid leírás is olvasható a környéken megtekinthető további érdekességekről, természeti és néhol az Egyesületünk által ápolt épített értékeinkről, kincsekről is. Ha kedved van még játszani és kirándulni, keresd fel ezeket is, és készíts róluk fényképet! Ha mindez megtörtént, küld el a kincskereső lapról készült fotóidat és a helyszíneken készült fényképet az alábbi e-mail címünkre, legkésőbb április 13. csütörtök estig

Másnap, április 14-én, pénteken 18:00 órakor várunk az After Easter MorzsaPartyra az Óhegy Klubházban! Mindenki, aki a helyesen színezett kincskereső lapot küldött be e-mail-en, az egy szép Csokitojást kap jutalmul. Az a három kincskereső, aki a környék általunk ajánlott kincsei közül a legtöbb érdekességet ábrázoló képet küldi, az különdíjban részesül. A kincskereső lapot, az élményeidet, és húsvéti morzsákat hozd magaddal a MorzsaPartyra! 
Szeretettel várunk !  


  1. Szt. Antal szobor
  2. Táborhegyi barlang
  3. Golgota szoborcsoport
  4. Miyawaki erdő
Töltse le a kivágható Kincskereső lapot!