Közösségi Költségvetés-2022 kampány
Önkormányzat lakossági fórumai
Tartsanak velünk, ötleteljünk együtt!

Az idei Közösségi Költségvetés kampány egyik újdonsága, hogy lakossági fórumokat is szervezünk. Ezeknek az eseményeknek a fő célja, hogy teret adjunk a közös gondolkodásnak, és hogy minél több jó ötlettel, megvalósítható javaslattal tudjanak bekapcsolódni a kampányba. Tartsanak velünk, ötleteljünk együtt!
Szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel, hogy hogyan lesz egy problémából javaslat. Akit érdekel, hogy vajon egy-egy javasolt fejlesztés megvalósítható-e, belefér-e költségkeretbe, és egyáltalán: az önkormányzat hatáskörébe tartozik-e a probléma megoldása.
Ha megvalósítható az ötlet, akkor vajon mit gondolnának róla más, kerületi lakosok? Megfelelne-e az igényeiknek, szavaznának-e egy ilyen fejlesztésre?
A Közösségi Költségvetés erről is szól.
Ha szívesen gondolkodna közösen a szomszédjaival, a barátaival, ismeretlenekkel és természetesen az önkormányzat szakembereivel a lakókörnyezete fejlesztésén, egy-egy probléma megoldásán, akkor jöjjön el, tartson velünk valamelyik (vagy akár több) lakossági fórumon.
A beszélgetéseken a résztvevők játékos formában, kártyajáték segítségével közösen dolgozhatnak ki javaslatokat a vezetett foglalkozáson a Transparency International Magyarország és az önkormányzat szakértőinek segítségével.

A kétórás program főbb elemei:
🔸az érkezők fogadása, regisztráció
🔸köszöntő
🔸a Közösségi Költségvetés és a tapasztalatok rövid ismertetése
🔸javaslatok kidolgozása a Transparency International Magyarország szakértőjének vezetésével
🔸az elkészült javaslatok bemutatása
🔸kötetlen beszélgetés

A program végén garantáltan sok-sok ötlettel és tapasztalattal lesznek gazdagabbak a jelenlévők, és nem mellékesen, azonnal meg is tehetik javaslataikat.
Amennyiben részt kívánnak venni az eseményen, kérjük, regisztráljanak az obuda.hu/kozossegikoltsegvetes oldalon a Lakossági Fórum menüpont alatt. A regisztrációs oldalt QR kód használatával könnyen elérhetik.
Várjuk Önöket szeretettel, ötleteljünk együtt! Tegyük együtt élhetőbbé, otthonosabbá, szebbé Óbuda-Békásmegyert!
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

Lakossági fórum az Óhegy Klubházban
QR code

© 2021-2022 Óbuda-Hegyvidékiek Egyesülete - minden jog fenntartva

Designed with Mobirise ‌

Free Website Maker