Jön tehát a Mikulás a Táborhegyre is, és a Virágos-nyeregbe is! A kicsiny gyermekek délelőtt 10 órától a Táborhegyi Népházban  közös énekléssel várják a Mikulást, akivel beszélgethetnek és verset mondhatnak. Ott közel kerülhetnek hozzá, és nem kell hazafele sötétben lebotorkálniuk a nyeregből. A nagyobbak pedig 16.00 órakor a Virágos-nyeregben, tábortűz mellett várják majd a lovon érkező Mikulást. Akik közösen szeretnének felsétálni a nyeregbe, azokat 15.15-kor várjuk az Erdőalja úti buszvégállomásnál. Mindenki hozzon magával lámpát, meleg ruhát és alkalmas cipőt. Mi nagyon készülünk a Mikulás fogadására, majd húszan vigyázunk, hogy el ne tévedjen. Reméljük, sokan eljönnek majd.
A mikulásjegyeket 700 Ft-ért lehet kapni november 11-től az Erdőalja úti ABC-ben, és a Táborhegyi Népházban Gáspár Tibortól, és az Erdőalja iskolában Kádár Eszter tanárnőtől. A jegy magában foglalja a Mikulás csomagot is a részt vevő gyermek számára.
Kérjünk, vegyék meg mielőbb, lehetőleg november 25-ig a mikulásjegyeket, hogy a csomagokkal kellően felkészülhessünk.
Reméljük, fent a nyeregben jó idő lesz. Hideg ellen kínálunk forró teát, forralt bort, aki pedig megéhezik, az a rendezvényünket támogató, Vörösvári úti Pizza Paradicsom étterem kínálatát kóstolhatja.Minden kis és nagy gyermeket, felnőttet és családot szeretettel vár
az Egyesület Vezetősége
Megosztás: 
Share page with AddThis