Halloween séta, majd jelmezverseny, és töklámpás verseny október 31-én, szombaton 17:00 órától. Találkozó a Táborhegyi Népház kertjében.
Boszorkányok, vámpírok, szellemek és zombik járják majd az utcákat, lesz faragott tök verseny és tökös ételekből álló batyus buli az Óhegy Egyesület Halloween ünnepén. Várjuk a félelmetes jelmezbe öltözött gyereket és szüleiket. Aki részt szeretne venni a tökfaragó versenyen, indulás előt le tudja rakni a Népház udvarán a kifaragott töklámpását.
Innen gyalog teszünk egy kört az Erdőalja iskoláig és vissza, és reméljük néhány házban kis finomságot kapunk. Aki a Toronya utca – Zúzmara utca – Remetehegyi út – Viharhegyi út által határolt területen lakik, és szívesen fogadná a kertkapuban a gyerekeket egy kis finomsággal, ezt egy világító töklámpással vagy égő gyertyákkal, mécsesekkel, észrevehető módon jelezze.
A séta után visszatérünk majd a Népházba, és a kertben barátkozunk, ismerkedünk – és megcsodáljuk a töklámpásokat. Hozzunk magunkkal tökös süteményeket, tökös sós rágcsálnivalókat, hogy ne maradjunk éhen.
Jelmezverseny, és a „hegy legjobb töklámpásaverseny első három győztese ajándékban részesül.
Ekkor adjuk át a díjakat a „Barangolás Óbudán” tesztlap győztes válaszadóinak.
Megosztás: 
Share page with AddThis