Tervismertető április 27-én, csütörtökön 18:00 órakor a Táborhegyi Népházban.
A megnövekedett forgalmi terhelés eredményeként a kerület több pontján gondot okoz a parkolás, a nagy gépjárműforgalom okozta torlódások, és az egyes területeken tapasztalható gyorshajtás. Napjainkban számos eszköz létezik a közlekedési problémák megoldására, melyek közül az egyik legrugalmasabb opció a forgalomtechnika módosítása.
Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 2016-ban összesen kilenc kerületrészre kezdte meg a forgalomcsillapítási koncepciók kidolgozását, köztük Remetehegy, Táborhegy, Testvérhegy területére is. A Hegyoldalunkra vonatkozó tervek megtekinthetőek a www.obvf.hu/forgalomcsillapitas weboldalon. A tervek 30-as forgalomcsillapító táblák és burkolatba épített küszöbök kihelyezését mutatják, de néhány utca egyirányúsítása is tervezett. A terv csak a meglévő forgalomtechnikai táblákon túl kihelyezendő táblákat ábrázolja.
Ami a kivitelezést illeti a hegyoldalunkon leghamarabb 2018-ban valósulhat meg a tervekben szereplő állapot.
Az Egyesület Közügyek Munkacsoportja április 27-én megtartandó ülésén Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. képviselői és a tervezők tájékoztatják az érintett lakosságot. Kérjük, jöjjenek el, ismerjék meg lakóházuk előtt tervezett forgalomcsillapítás módozatait.
Megosztás: 
Share page with AddThis