Gaia Fenntarthatósági Túranap - 2017. Indulás: május 7. vasárnap, 9:00-14:00 között. Indulópont: Hard Pop Cafetól (1028 Hidegkúti út 2.)
Itt egy remek alkalom, hogy bejárjuk a felettünk domborodó hegyvidéket. Az Útilapu Hálózat és az Óhegy Egyesület harmadik alkalommal szervez teljesítménytúrát a Budai-hegységben! Idén mindezt Anyák napja alkalmából ajánljuk a családoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A túra Hűvösvölgyből indul, a Htár-nyerget, az Árpád-kilátót, a Guckler sziklát és Virágos-nyerget útba ejtve, a Táborhegyi Népházban végződik. A rajt helye a Hűvösvölgyi Hard Pop Café. Itt lehet 9-14 óra között jelentkezni, „igazoló lapot” kapni, és elindulni a túrára.
A 12 km hosszú útvonalon több ellenőrzőpontot kell érinteni, ahol fenntarthatóság és környezetvédelem témakörében izgalmas feladatok és fakultatív, érdekes játékok várják az érkezőket. Túra egyéni tempóban teljesíthető, ezért kifejezetten ajánljuk családoknak mivel a rövidtáv, és a terepviszonyok gyermekek számára is könnyen teljesíthető! A túrának nincsen előírt teljesítési szintideje, de kérjük legkésőbb 6-ig érkezzenek meg a Táborhegyi Népházba.
A programról további részleteket tudhatnak meg a www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu honlapon, valamint érdeklődni lehet a gaia.scihun@gmail.com e-mail címen, vagy Lajos Dóra főszervezőnél az alábbi telefonszámon. Kérjük, hogy aki tervezi részvételt, az regisztráljon https://goo.gl/0shNwg linken. A regisztráció természetesen nem jár részvételi kötelezettséggel, mindössze a szervezők munkáját segíti a felkészülésben!
Megosztás: 
Share page with AddThis