Mama Relax Stúdió

Kismama jóga: hétfő 8.15-9.45 és péntek 15.00-16.30;
Kismama torna: hétfő 17.00-18.00 illetve szerda 11.00-12.00;
Kismama klub: minden páros pénteken 11.00-12.30-ig,
Május 3-tól megkezdődtek a Mama Relax Stúdió (MRS) foglalkozásai. A találkozók célja, hogy egyrészt kényeztesse az áldott állapotban lévőket, gondoskodjon testi/lelki jólétükről, másrészt felkészítse őket, hogy mire is kell figyelniük, számítaniuk a terhességük alatt, illetve a baba megszületése utáni első hetekben.

Ugyanakkor kiemelt fontosságú a személyes konzultáció lehetősége is az MRS honlapján, ahol védőnő, gyógytornász, szülésznő, szoptatási tanácsadó, fogorvos és bőrgyógyász válaszol a feltett kérdésekre. Az MRS hosszútávú terve, hogy az általa szervezett programokon a „hegyvidéki” kismamák személyes ismeretségekre tegyenek szert, és később is - kiegészülve a babákkal és a papákkal - igazi közösséget alkossanak.
Programjainkról, árainkról részletes tájékoztató olvasható a www.mrs-obuda.hu oldalon, illetve elérhetők vagyunk a facebook-on (Mama Relax Stúdió) is! Csatlakozz hozzánk, tegyél meg minden tőled telhetőt születendő kisbabádért és magadért! Jó hangulat, kellemes társaság, szakértőgárda biztosított, a többi már csak a Te döntéseden múlik! Legyél az elsők között: az első óráink ráadásul ingyenesek! A fent jelzett időpontokban mindig elérhetőek vagyunk.
Szeretettel várjuk a Táborhegyi Népházba a kispapákat is!
Mama Relax Stúdió
www.mrsobuda.hu
mrsobuda@gmail.com
+36-1-242 2867
 

Pilátes torna

A torna nagyon jó gyakorlatokat tartalmaz a különféle hát- és gerincpanaszokra, ízületi és reumatikus betegségekre. Ugyanakkor - rendszeres gyakorlással - feszes, szálkás izomzat felépítésére ad lehetőséget. Speciális gyakorlatokat tartalmaz azon hölgyek számára, akik a has-, fenék- és csípőtájékot szeretnék átformálni. A Pilates-torna olyan mélyen lévő izmokat is megmozgat, amelyeket a különféle fitneszedzések nem.

Tovább

Férfi torna

Egy kicsi mozgás senkinek sem árt!

A férfiak számára összeállított, fokozatosan és terhelésmentesen átmozgató óra, minden kedden és csütörtökön este 19:30-tól 20:30-ig tart!
Hiszen sokan nem szeretnének kondi-terembe járni, és esetleg nincs lehetőségük foci, tenisz, és ehhez hasonló közös mozgásra, kikapcsolódásra sem. Ez a lehetőség azoknak szól, akik szükségét érzik kondíciójuk helyreállításának, és bátorságot vesznek, bármilyen régen is mozogtak!

Lukács Enikő
 

Tovább

Hatha Jóga

Minden hétfőn 18:15-19:45 között és minden csütörtökön 18:15-19:45 között a Táborhegyi Népházban 1037 Budapest, Toronya utca 33.
Legyél hálás a testednek, amiért minden nap a rendelkezésedre áll. A válladnak és a hátadnak, amiért elbírja, amit rápakolsz, a fizikai és lelki terheket egyaránt. A lábadnak, amiért elvisz oda, ahová menni szeretnél. A karodnak, hogy megölelheted, aki fontos neked. Mikor köszönted meg mindezt?
Tovább

Bridzs klub

 Klubvezető: Raksányi György
 Mobil: 30-948 4458
 Ügyintéző: Kiss Kati
  Telefon:387 3502
  Mobil:20-922 12

Eredmények

Tovább
Feliratkozás RSS - Mama Relax Stúdió csatornájára